Vraag hier uw energielabel aan

(scroll ⬇️ voor het aanvraagformulier)

Sinds 1 januari 2021 verplicht bij verkoop of verhuur

Woningen
Een energielabel laat zien hoe energiezuinig een woning is. Eigenaren zijn verplicht bij verkoop en  verhuur een energielabel beschikbaar te stellen aan de koper of huurder. Deze verplichting geldt ook als eigenaren een nieuwe woning laten bouwen.

Het energielabel geeft aan of de woning veel of weinig energie verbruikt (de energieprestatie). Woningen met een A++++-label zijn het energiezuinigst. De minst zuinige woningen krijgen een G-label. Op het energielabel staat ook welke energiebesparende maatregelen in de woning mogelijk zijn. Denk aan isolatie van het dak of het plaatsen van zonnepanelen.

Bedrijfspanden

Voor bedrijfsunits en -panden vragen wij u contact met ons op te nemen voor specifieke informatie en/of offertes. Ga naar ons contactformulier

Basis of detail opname

Onderstaande prijzen gelden voor een basis opname vereist bij verkoop van een bestaande woning. Voor nieuwbouw is een detail opname verplicht. Hiervoor vragen wij u contact met ons op te nemen voor specifieke informatie en/of offertes. Ga naar ons contactformulier

Levertijd

Onze levertijd ligt tussen de 8-15 werkdagen.

Betaling

Via het onderstaande formulier kunt u het energielabel boeken en gelijk betalen. We werken ook op factuur basis met betaling achteraf.

Selecteer hieronder het woonoppervlak van uw woning